måndag 20 september 2010

Jag kan inte låte bli att undra...

vilket land man ska emigrera till nu. Vilket valresultat. Mycket deprimerande. Inget hotar den svenska välfärden som SD´s högst osvenska värderingar, enligt mitt tycke.

7 kommentarer:

Emmie sa...

ja, idag är jag bra tom. tom på ord. och mest ledsen och besviken.
jag skulle helst också emigrera, men stannar kvar för att visa att de skall banne mig inte få vinna över mig!

Ej Utgivet Material sa...

Ja precis. Vad ska man säga, det är så sorgligt att vi är tillbaka i samma sits som på 90-talet. Inte den utvecklingsriktning jag önskar mitt Sverige, mina ev framtida barn..

Janna sa...

Jag är orolig gånger två. Först för att de förbannade rasisterna har fått tillträde till riksdagen, men också för att Alliansen har fått fortsatt förtroende. Jag trodde efter förra valet att rätt sida skulle vinna igår. Är det så här det ska vara nu i Sverige? Jag är chockad och vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag hoppas bara på att det finns något kvar som inte är privatiserat till nästa val.

TuvaMinnaLinn Vintage (a love story) sa...

Nu säljer vi Skåne till dansken tycker jag!

Ej Utgivet Material sa...

Jag håller med dig Janna. Verkligen.

Ja, man vill ju inte gärna bli av med Västkusten men tråkigt att mycket främlingshat rotar sig söderut...

Styleabaad sa...

Jättetrist och deppigt... jag kunde inte tro att det var sant! Vilket himla skämt det känns som va? Liksom inte på riktigt!

Ej Utgivet Material sa...

Nejvisst. Och värre blir det med alla efterspel och reaktioner. Det är sorgligt att Sverige ska behöva backa tillbaka till ett kallare hårdare land. Jag blir förbannad/upprörd/ledsen och chockad på en och samma gång! Fattar folk att de har röstat på ett parti vars bästa vänner är nazister och som uttrycker åsikter som " ställt upp invandrarna här på filmen på en rad, sätt en kula mellan ögonen på dem, lägg dom sen i en påse, sätt på frimärke o Skicka tillbaka dom dit de kom ifrån". Helt sjukt. Min "hemma"-känsla är helt klart inte lika klockren längre.