lördag 14 april 2012

Bröllopsinbjudan!


Agnes & Per - vilka kreativa genier! 
Vi är så nöjda! Så här blev inbjudan, bestående av tre delar. Först en karta, där Agnes ritat de viktiga platserna i minsta detalj! 






Var vi ska gifta oss på Stranden, där festen ska vara på Strandhotellet.  Ned mot Båstad i vattnet anar vi en "brat" som är ute med båten. Som hon för övrigt ritat upp in till minsta detalj! Med verandan och all vacker arkitektur som denna k-märkta byggnad bär med sig.


Här är vi! På baksidan finns all info, där har Agnes ritat fina små figurer till varje kategori, Abra är med, kaffekoppen, boxhandskarna..Bilderna tog vi vid DETTA tillfälle. 


Sedan har gästerna fått ett svarskort att snigelposta tillbaka till oss också! Och de är fantastiskt roliga att få, kul att se vad folk skriver och hur de postar det! 






Vi är så galet nöjda med Pers och Agnes fantastiska idéer och hur slutresultatet blev. 

Nästa helg är det konstrunda i Midsommarkransen och då kan även du få köpa en illustration av Agnes!Läs mer HÄR. Per gör också massa fantastiska saker, vi har bland annat korvaffischer som han har gjort. Kolla in HÄR. Vilket par va...!

3 kommentarer:

Emma - EoE diary sa...

Jättefina och personliga! Kul att se par som tycker inbjudningarna är viktiga och som låter dem spegla både sina personligheter och bröllopet. Älskar illustrationerna.

Ej Utgivet Material sa...

Jamen vad kul med en till som tänker så!

Vi tyckte nästan att inbjudningarna var bland det viktigaste, så kul att få till det när man har så proffsig hjälp också! Tack! Ska hälsa de kreativa!

Louise Alexandersson fotografier sa...

jag blev lite kär i er, vilka fantastiska inbjudningskort!
fantastiska!

kram Louise