tisdag 25 maj 2010

A shot of pink


Har alltid haft komplex över mina lår. Så vilket sätt är bättre komma över ett ångestområde än att framhäva det. Med rosa. Jag är ett muskelberg och stolt över det.

7 kommentarer:

Janna sa...

Ett muskelberg kombinerat med modebloggspose a la tårna inåt!
Me likey!

Plus att jag får sköna vibbar till lågstadiet och fräna cykelbyxor. Ett av mina favoritpar var ett par knallorange, gärna kombinerat med en stor-t-shirt (ja det måste skrivas ihop så för rätt betoning) föreställandes Musse Pigg i Indiana Jones outfit.

Ej Utgivet Material sa...

Jo men precis. Back to the cykelbyx-days =) då brydde man sig inte så mkt om lårsize.
Jag står alltid med fötterna inåt. Ska lägga upp exakt en sån bild jag har, med cykelbyxor & inåtvända tår haha.

Emmie sa...

jag tycker det är läckert! härliga färger och visst är det härligt att känna sig lite modig ibland och skita i att man har komplex! hoppa på dom bara! komplexen alltså.

Janna sa...

Haha, ja och jag står alltid med fötterna utåt, som Charlie Chaplin!

Styleabaad sa...

Mina ben är också muskelberg - verkligen! Har alltid önskat mig smala pinn-ben men WTF.... muskler är väl 100 gånger bättre egentligen! Jag gillar dina shorts! Jättefina på dig! Har letat efter den där perfekta längden länge. Är mycket trött på hotpants längden på alla shorts...

TuvaMinnaLinn sa...

När det begav sig tog jag 100kg benpress. Det har satt sina spår. Köttklubborna och jag (a Love story)

Ej Utgivet Material sa...

Tack! Vad härligt att vi möts med komplexen. Mycket befriande. Jag gillar att de e lite längre för hotpants vågar inte mina lår flanera i =) Dvs jag vs komplexen 2-1, typ cirka...