tisdag 5 oktober 2010

Mustard på Kontoret


Någon måste ju sprida senapen i världen.
[Klänningen är ett helgfynd från Stadsmission Nytorget]

10 kommentarer:

tuvaMinnaLinn Vintage (a love story) sa...

Susigt! Jag tycker du ska lägga fram förslag om casual friday nu :)

Ej Utgivet Material sa...

Haha. Jo håller med. Men riktningen verkar gå åt fel håll, ngn hade fått en anmärkning av en kund då stackarn var kavajfri på en kundmöte vilket de gav ny glöd åt sträng dresscode, med vissa kunder dårå. Damn.

Emmie sa...

woho, mer senap till världen!

Ej Utgivet Material sa...

woooop woop johnyss sötsura wooop!

Hanna sa...

Skitsnyggt! Sitter själv här på tåget i en jobbklänning jag tror du skulle gilla. :)

Ej Utgivet Material sa...

jamen kvinna. Nu gör du såhår. Ladda ned whatsapp; kostar 7 spänn men då kan du skicka gratis sms och mms, sen tar du en liten bild o mmsar mig såklart!!!

Janna sa...

Ja urk, jag hatar det där kavajtvånget. Mimmi har helt galna regler på sitt jobb, när hon berättar vet man inte om man ska skratta eller gråta! Det är helt sjukt.
Fight the power Leila! När mamma började arbeta på kontor när hon var 25 så fick inte tjejer ha byxor där, men ja... min mamma hade det så klart ändå. Tack mamma!

Styleabaad sa...

Men hur gör du för att vara så jädrans fab (och hitta dessa fantastiska klänningar!)?? Jag dör lite av avundsjuka när jag ser denna klänning! Senap (eller lejongul som jag gillar att säga) är min stora favorit just nu! Vi verkar ha samma smak i färger du och jag ;)

Ej Utgivet Material sa...

åh men tack snälla Elsa, och desamma! Jag går lätt på tyg, mönster, färg och hoppas på att storleken passar =) Den härligt lejongula(mkt bättre namn!) chansade jag hejvilt på.. pallade inte köa.. haha hälften vågat, hälften vunnet, i det här fallet dubbelt vunnet! =) Och jag har oxå tänkt på det här att vi har mkt lik färgsmak , har ett blogginlägg som e så kul apropå det, det kommer!

Styleabaad sa...

Underbart! Det blev jackpot denna gången, lätt :) Ser fram med spänning emot det inlägget!