fredag 11 november 2011

Save the Date

Ah äntligen är de postade och framkomna till de flesta! Så nu får jag visa er våra Save the Dates... och resan dit! Men vi börjar med resultatet. Så här blev de! 


Vi har ett litet tema som handlar om att resa, dels för att vi har ett destinationsbröllop men även för att vi gör denna resa tillsammans, vi två gör kärleksresan och vi gör den även med våra vänner som kommer var mycket involverade i det mesta. Alla ni snälla små änglar!


Kuvertet är från Etsy, vi tyckte de passade vårt resetema så himla bra med "Air Mail"-trycket och ett flygplan tryckt på insidan. 




Som ni ser har vi även specialbeställt stämplar med oss på från duktiga Lilli Mandrill på Etsy. Hon karvar ut bilden i trä, helt otroligt! Mer om fotona som vi använt till stämpel och själva inbjudningskortet kommer senare! Där har vi ju haft tur och fått hjälp av kreativa Agnes och hennes kreativa karl, Per. 



Vi skickade Save the Dates förra torsdagen strax innan posten tömdes vid sex och de kom fram till många redan på fredagen! Så himla kul med den hastigheten! Det bästa är att kreativt ansvariga för kortets utformning, Agnes, tyckte att det blev fint! Vi är även skyldiga min fästmans vän ett stort tack som gav oss själv tryckningen av kortet för free och valde ett så bra material att trycka det på! Vi tyckte att det var viktigt att det inte blev glansigt som ett foto utan mer matt. 


[klicka på bilden för att se den större]

Nu är vi officiellt på g! Mer om fotograferingen kommer sedan!

4 kommentarer:

Emma - EoE diary sa...

Fantastiskt fint! Vad kul att se en så personlig design. Älskar det handritade vita över ett foto. Och herregud, egen stämpel?!!! :)

Styleabaad sa...

Wow - helt fantastiskt Leila! Finaste save the date jag någonsin sett. Jag gillar ert tema också! Bilden är helt fantastiskt!!

Ej Utgivet Material sa...

Oj vad glad jag blir! Vad kul att ni gillar dem - då kommer ju tanken fram! Himlas fint! Stämpeln är ju så jädrans bra, känns som om den kommer gå att återanvända tio miljarders gånger.

Emmie sa...

ojoj, stämpeln är ju hur fin som helst! häftigt!:) ser finfint ut, kul att ni är på g!