tisdag 24 maj 2011

I see you


Newsflash! Om ni inte sett det tidigare så på Ej Utgivet Materials facebooksida  pågår nu ett evenemang som kallas Önskebrunnen. Det handlar om att ni blir vi. Jag tänkte att ni får önska teman eller liknande för framtida inlägg på bloggen. Självklart får man göra det här också. Jämt. Eller per mail om det känns enklare. Alla alternativ välkomnas!

 Jag har haft några doldis-bloggar, fram tills jag träffade den fantastiska man som jag ska gifta mig med. Han peppade mig till att våga mer och större. En stor del av grejen med att ha en offentlig blogg handlar ju om att internet bekräftar och ser dig, och mig. Det tycker jag också är ett modernt uttrycksätt för socialisering, på gott och ont. Men man har möjligheten att göra det på sitt egna sätt. Givetvis inte någoting för alla, men absolut för mig som gillar den sociala interaktion som internet ger möjlighet till!



Agnes, min kreativa vän, har ritat den här bilden åt mig. Den har hon gjort på frihand efter ett fantastiskt vackert gatukonstverk som jag såg på gatan. Den bilden tycker jag representerar hela idéen med internet och bloggar, som handlar om att se varandra, göra världen mindre och samtidigt större på samma gång. Skapa fler nyanser på himlen.

Så välkomna och tack för att ni välkomnar mig.

7 kommentarer:

Mannen i ditt liv sa...

Du är så bra på att skriva och fota så det är ju självklart att man vill att du ska blogga. Puss

Styleabaad sa...

Min första blogg startade jag 2006 och den hade lösenord som bara mina vänner/familj hade! Det har hänt lite sedan dess!! Jag älskar den nya tidens bloggar och hur man kommer i kontakt med otroligt inspirerande människor man annars aldrig skulle ha gjort, som dig tillexempel ;) Din blogg är ju en favorit! Keep up the good work gurl! xo

Agnes sa...

Puss å kram!!!

Ej Utgivet Material sa...

Tack finingar!
Javisst är det så Elsa! Det är himlans lylligt med alla extra människor man stöter på i webbens värld!

Emma Ru sa...

Håller med, underbart med alla bloggbekantskaper som gjorts under åren. Att synas och att se andra. Inspirerande!

Emmie sa...

gilla!
tänker rätt så ofta på det här med bloggarna, att jag får läsa om andra människors liv, människor jag kanske aldrig mött annars, och som är otroligt inspirerande, peppande, kloka, filosofiska, finurliga, roliga och medmänskliga och eftertänksamma osv osv.:)
verkligen kul att du tog steget att blogga offentligt, tack!:)

Ej Utgivet Material sa...

Jamentack själva! Det är ju ni som är drivvveden!